Hästkraft

2015-03-25_17.57.17Lycka är att ha en egen ridbana,  men det är nog större lycka att kunna sladda den med sin häst

Corino fick för någon vecka sedan ett riktigt gympass när han fick äran att sladda ridbanan för första gången. Tror han tyckte det var väldigt roligt även om det var både varmt och tungt. Jag brukade alltid sladda ridbanan med men älskade shettis Lilla B som tyvärr inte finns kvar längre och det var väldigt roligt att sladda ridbana igen även om jag var ringrostig och Corino troligen aldrig gjort något liknande förr.  Tycker resultatet blev godkänt.

Båda hästarna är före detta travare och med andra ord går dom att köra. Körningen är något jag saknat och det är dessutom väldigt nyttigt för hästarna att variera ridning, tömkörning,  longering och körningen.  Vi hade turen att hitta en rockard och sele här i närheten till ett bra pris och dessutom går rockarden att göra om till släde väldigt enkelt så när vi hade snö i vintras blev det en härlig tur med släden samtidigt som stora snöflingor dalade ner.

10933795_1538147759785373_6661334969578059388_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *