Gott gotti gott gott

Igår kom det en ny bal med hösilage och tydligen var den väldigt god för Blues hade ätit upp allt sin nattmat och gick direkt till hölådan och började äta av frukosthöet imorse. I vanliga fall finns det alltid lite natthö kvar i nätet på morgonen och när han kommer ut i hagen brukar han inte ens titta åt hölådan utan går och noppar gräs.

IMG_20150521_071653

Igår kom även sommarens ”back up” hösilage som hästarna ska stödfodras med om betet inte räcker.  Små 25-30 kilos balar med fint analyserat hösilage modell asdyr. Men pojkarna är värda det bästa.  Just nu väntar vi dock på att det ska bli lite varmare och att det ska bli lite uppehåll i regnandet några dagar så ska pojkarna få komma ut på betet. Har tänkt att dom ska få börja gå ute dygnet runt redan nu i vinterhagen, men det har regnat en skvätt varje dag så dom får komma in så dom kan ligga torrt i alla fall.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *