En kamp för överlevnad

Vinterns lugna, mysiga ridturer är nu ett minne blott och istället är varje ridtur en kamp för överlevnad. Det gäller att vara på sin vakt för rätt vad det är dyker dom upp… Där man minst anar det dessutom! Ja, ni ser en av alla dessa hemska varelser på bilden här nedan…

IMG_20141002_203627

Bilden ovan är en arkivbild som jag tog när vi flyttade hit till gården (det är lixom inte läge att ta fram mobilen och fota när vi är ute och hästarna håller på att dö av skräck).  Då gick fem av dessa hemska varelser i det som idag är hästhage. Tänk om Corino vetat det, han avskyr dessa hemska djur! Blues är inte heller så förtjust i dom men med lugn, betänketid och lite mild övertalning så går han. Corino skulle nog helst av allt vilja hoppa upp i famnen på J och bli buren förbi dessa hemska varelser.  Dom blir bara fler och fler och dyker upp på fler ställen för varje dag som går och det blir inte bättre av att dom är fruktansvärt nyfikna och framåt och alltid kommer fram till staketet för att titta och sedan följer efter oss när vi rider förbi.  Hur ska hästarna överleva denna sommar?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *