Långtur

Efter några dagar med blåst och regn så kom en dag med värmande sol och svaga vindar, vad passar bättre då än en långtur? 2½ timme var vi ute och upptäckte nya vägar, underbart!

DSC_1745

 

DSC_1754

 

DSC_1757

 

Som ni ser på bilderna har Blues öronen framåt, det har han alltid när vi är ute och rider. Han tycker verkligen att allt är superkul och spännande och öronen pekar framåt så gott som hela ridturen. På långturen mötte vi två läskiga saker, det ena var en stor sten vid sidan av vägen som var jätteläskig av någon anledning och sedan skrittade vi förbi en tomt där en robotgräsklippare åkte runt. Jösses vad Blues tittade och var skeptisk mot den men han skrittade på och höll ett vakande öga på den hela tiden.

Blues blir mer och mer svårriden och kräver mer av sin ryttare ju bättre kondition han får, men jag har aldrig känt mig så trygg på en häst förut. Visst kan han ”dansa” och larva sig, men han har ett hjärta av guld

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *