Stöter på Boris

Imorse lyckades stackars Boris komma åt elstaketet på morgonrastningen. Stackarn skrek och jag förstår honom då vi har rejält bra el i trådarna. Tur i oturen så är det gamla trådar uppe, hade det nya varit uppe hade det känts ännu mer  men han fick en rejäl ”kyss” och var lite rädd/låg efteråt och ville inte lämna min sida. På eftermiddagen gick jag bort till samma ställe igen och vi gick runt lite. I början var han lite avvaktande men det släppte snart och han hittade en rolig pinne och allt var bortglömt

DSC_0992

 

Hebba har än så länge inte (miss)lyckats komma åt elstaketet än så hon tyckte att Boris var väldigt konstig. Däremot har hon lite problem med att yngsta katten Lusen tycker att det är jätteroligt att springa efter henne och försöka fånga hennes svans och bakben.

DSC_0892

 

Bjuder på några fler bilder tagna dom senaste dagarna. Har dammat av min älskade gamla systemkamera och även filmat en del med mobilen, dock krånglar uppladdningen av filmer men jag hoppas kunna få upp några här till slut

DSC_0998

DSC_0751

blues3

 

En reaktion på ”Stöter på Boris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *