Skumtvättlappar i tvätten?

På Facebook har det senaste tiden delats ett tips om att man ska ha skumtvättlappar i tvättmaskinen när man tvättar kläder då dom drar åt sig hundhåren. Låter ju supersmart och enkelt och måste självklart prövas så idag köpte jag tvättlappar och skyndade mig hem för att prova. Då jag redan tvättat alla kläder och tvättkorgen inne ekade tomt så fick Zelmas fleeceoverall vara försökskanin istället.

DSC_0738Fleeceoverallen innan tvätten. Ganska mycket hundhår

DSC_0741Lade in 5 tvättlappar tillsammans med overallen i maskinen och startade…

DSC_0767Tvättat och klart… Men nja, mycket hundhår kvar på overallen.

DSC_0769Men visste hade skumtvättlapparna sugit åt sig en del hundhår.

Vad blir då betyget?  

Tja 1 av 5 möjliga tassar, i alla fall på fleece. Dom kanske funkar bättre på vanliga kläder? Ska testa nästa gång det är dags att tvätta kläder så återkommer jag med resultatet då. Funkar det inte har jag skumtvättlappar att smörja hästarnas utrustning med.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *